Specijalizovana prodavnica anatomske obuće

 

1.900,00 rsd
SV-052
Ortopedski uložak
Osnova uloška je napravljena od mekanog i fleksibilnog materijala "Korkfanta", koji anatomski podržava i longitudinalni (uzdužni) i transverzalni (poprečni) svod. Može se koristiti u cipelama sa štiklom do 4cm. Prirodna koža poboljšava higijenske kvalitete. Sloj meke gume, podizač prstiju i meki jastučić na peti pomoć su za udobno hodanje. Nije za dijabetičare.
Veličina: 35-46
1.650,00 rsd
SV-031
Uložak SKELET
Čvrsti "kostur" uloška obezbeđuje potpuni terapijski efekat, iako zauzima minimalno mesta u obući. Meko gumeno jastuče za poprečni svod i za petu, zajedno sa mekom jagnjećom kožom čine hodanje veoma udobnim. Mogu se koristiti u cipelama sa štiklom do 6cm.
Veličina: 35-48
1.250,00 rsd
SV-032
Uložak SKELET 3/4
Čvrsti "kostur" uloška obezbeđuje potpuni terapijski efekat, iako zauzima minimalno mesta u obući. Meko gumeno jastuče za poprečni svod i za petu, zajedno sa mekom jagnjećom kožom čine hodanje veoma udobnim. Mogu se koristiti u cipelama sa štiklom do 6cm. Ova 3/4 varijanta uloška se može koristiti i u cipelama sa otvorenim prstima. Dve samolepljive folije sprečavaju pomeranje uloška.
Veličina: 35-46
750,00 rsd
SV-007
Uložak od aktivnog uglja ortopedski CARBONE
Blaga podrška, od meke gume na uzdužnom i poprečnom svodu stopala i jastučić na peti sprečavaju pojavu ravnog stopala. Osnova je prekrivena mekom gumom sa dodatkom aktivnog uglja i pamuka. Deluje higijenski, antibakterijski i protiv neprijatnih mirisa.
Veličina: 35-46
1.500,00 rsd
SV-044
Dečiji ortopedski uložak
Podrška longitudinalnom (uzdužnom) svodu i deblja unutrašnja ivica ispod pete dovede do toga da noge imaju ispravan položaj. Stavljaju stopalo u jedan ispravan anatomski oblikovan položaj.
Veličina: 21-35
750,00 rsd
SV-001
Dečiji uložak SKELET
Podrška uzdužnom svodu i ležište za petu pozitivno utiču na ispravnu poziciju dečijih nogu.
Veličina: 21-35
400,00 rsd
SV-018
Kožni umetak za transferzalni svod - simetričan
Podrška za transferzalni svod. Obložen je mekom prirodnom kožom i ima visoko kvalitetnu samolepljivu foliju koja sprečava pomeranje. U zavisnosti od stepena ravnog stopala i veličine cipela, postoji izbor od tri veličine.
Veličina: 1, 2, 3
800,00 rsd
SV-045
Kožni umetak za longitudinalni svod
Podrška za longitudinalni (uzdužni) svod. U kombinaciji sa umetkom za transferzalni svod može se zameniti kompletan ortopedski uložak. Poboljšava nedovoljan anatomski oblik po uzdužnom svodu, npr. kod sportske obuće. Simetrično je oblikovan za desnu i levu nogu. Samolepljiva folija sprečava pomeranje. Napravljen je od kože sa čvrstom i elastičnom gumom.
Veličina: 24-47